tiistai 15. maaliskuuta 2016

Terveelliset banaaniletut

Moikka! En edes muista, että millon viimeksi olisin julkaissut teille reseptipostauksen. Tänään on se päivä kun vihdoin teille varsin herkullisen ja yksinkertaisen reseptin jaan. Viime ajat ovat olleet pelkkää kookosöljy- ja terveyshypetystä ja tässä reseptissä yhdistetään ne molemmat. Nämä banaaniletut ovat oikeasti herkullisia ja kaiken lisäksi passaavat niin gluteenittomille kuin terveysintoilejijoillekin, sillä nämä letut eivät sisällä ollenkaan sokeria, jauhoja tai mitään epäterveellistä rasvaa. 

Näihin super nopeisiin lettuihin tarvitset:

Yhden banaanin
2 kananmunaa
Kookosöljyä paistamiseen

Sekoita kananmunat ja banaani blenderissä tai sauvasekottimella sekaisin. Paista MATALASSA lämpötilassa pannulla, sillä paistolämpö on näissä letuissa avainsana herkullisuuteen, sillä letut paistuvat todella ripeästi matalassakin lämpötilassa. Jos levy on liian kuuma letut palavat. 
Mietin kauan, että mitä syön näiden lettujen kanssa. Kaivelin pakastinta ja löysinkin mustikoita en tosin tiedä kuinka monta kymmentä vuotta vanhoja ne oli.. :-D ja päätin kokeilla banaanilettuja jäisten mustikoiden kanssa. Mustikat ehtivät hetken sulaa kuumien lettuje päällä ja ai että miten hyvää tämä yhdistelmä olikaan. Voin luvata, että syön normaalit letutkin jatkossa jäisten mustikoiden kanssa ja kierrän kaukaa kaupan hillot. 

1w

1s

Mä oon nyt parina päivänä paistanut näitä itselleni ennen töihin lähtöä ja joka kerta on tullut muutamasta lätystä kylläinen olo. Eihän ne kauaa nälkää pidä, joten siksi nämä ovatkin oiva välipala niin lapselle kuin aikuisellekin! Ota resepti talteen ja kokeile itsekin kotona! Ihanaa ja keväistä viikkoa kaikille <3

5 kommenttia:

  1. Nam, näyttää todella hyviltä :) Keväistä viikkoa myös sinne <3


    ♥ Vilhelmiina Lyydia

    http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyviltä mustikoiden kanssa ja maistuu myös varmasti hyvältä! :) Sulla on jotenki myös tosi kiva "tunnelma" täällä blogissa. Varmaa tää ulkoasu jotenkin tekee sen! :D
    http://minnaphoto.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköisiä ja pisteet helppoudesta ja nopeudesta, nämä menee kokeiluun! :)

    http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista